Resultaten voor assistent

assistent  
Puzzelwoordenboek Assistent.
Assistent van de koster 1. Assistent van de programmeur 1. Assistent van een beroepsgolfer 1. Assistent van een golfer 2. Assistent van een goochelaar 1. Assistent van een onderwijzer 1. Assistent van een presentator 1. Assistent van een professioneel g.
marketing bureau assistent
assistent WikiWoordenboek.
Pools: asystent pl m. Spaans: ayudante es m, asistente es m. Zweeds: assistent sv. Het woord assistent staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd assistent" herkend door.:
Wat is de betekenis van assistent.
Nederlands woordenboek voor onderwijs. assistent zelfstandig naamwoord uitspraak: as-sis tent 1. iemand die een ander bij zijn werk helpt onze juf heeft tegenwoordig een assistent Zelfstandig naamwoord: as-sis tent de assistent. Bestel het nieuwste e-book, de Encyclopedie van de Evolutiebiologie.
De of het assistent? Welk lidwoord.
Assistent is mannelijk. Deutsch: Assistent Bekijk of het der of die Assistent is. Français: assistant Bekijk of het Le o La assistant is. Jou of jouw: jouw assistent. Mooi of mooie assistent. Groot of grote assistent. Half of halve assistent.
Foodservice assistent SVO.
Als assistent voer je productiewerkzaamheden uit, bewaak je de kwaliteit van producten en sla je producten en materialen veilig op. Een goed productieproces begint met de opleiding Foodservice assistent en bij jou! Na afronding van de opleiding ontvang je het diploma assistent horeca, voeding of voedingsindustrie crebonummer 25252.
Opleiding Junior Assistent-Accountant BOL/BBL Niveau 4 Landstede MBO.
Afhankelijk van je tempo kun je de studie in minder of meer tijd afronden. Tijdens je opleiding heb je onder andere de volgende vakken: bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie, projecten in de vorm van simulaties, rekenen, Nederlands, Engels, Leren Loopbaan en Burgerschap en verdieping Excel.
Junior assistent-accountant Scalda.
Een opleiding volgen via de Praktijkroute betekent dat je vanaf dag één aan de slag gaat in de praktijk en daar een BOL of BBL-opleiding volgt. Je wordt gecoacht door een coach van Scalda en een praktijkopleider van het bedrijf.
Assistent Fitnesstrainer NL Actief.
Assistent Fitnesstrainer is een goede opstap naar het branchediploma Fitnesstrainer A en daarmee naar een carrière in de fitnessbranche. Het cursusboek Assistent Fitnesstrainer bevat de theorie die je nodig hebt om als niveau 2 professional aan de slag te kunnen.

Contacteer ons

kbc
programs
online
online marketing uitbesteden
uwv
assistent
office
excel
iphone
belfius
tank
content marketing uitbesteden
marketing uitbesteden