Op zoek naar management?

management  
management WikiWoordenboek.
management" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. Weblink bron Gearchiveerde versie Word Prevalence Values op ugent.be.
Gratis woordenboek Van Dale.
m a nagement het; o 1 het leiden van een bedrijf of instelling: management en organisatie een schoolvak 2 degenen die belast zijn met management. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Hbo Associate degree Management Ad-academie. Icon color. Icon color. Icon color.
Bij de opleiding Management leer je hoe jij met je aanstekelijke enthousiasme jouw managementvaardigheden kunt toepassen om kleine teams of een project te motiveren en aan te sturen. Je ontwikkelt inzichten in hoe je omgevingsbewust kunt handelen. Past deze opleiding bij jou?
Talent Experts Right Management.
Dat doen we door de juiste rollen toe te kennen aan de juiste talenten, door ons platform voor talentervaring RightMAP in te zetten en door flexibele programma's' voor managers en individuele medewerkers aan te bieden. De leiderschapsprogramma's' van Right Management worden gevoed door ons eigen leiderschapseffectiviteitmodel.
Management van Publieke Vraagstukken Masters Universiteit Utrecht.
Organisatie, cultuur en management. Bestuur en beleid voor professionals. Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Diploma: Dit masterprogramma is officieel geregistreerd onder de opleidingsnaam. Opleidingsnaam: Bestuurs en organisatiewetenschap. Programma: Management van Publieke Vraagstukken. Geaccrediteerd door NVAO Croho-code.:
Voltijd Associate degree opleiding Management Hogeschool Rotterdam. Combined Shape.
Online open dag. Post hbo trainingen en cursussen. Gedrag en maatschappij. Media en ICT. Begeleiding en Voorzieningen. Studeren in Rotterdam. Projecten en publicaties. Over de hogeschool. Feiten en cijfers. Duur en startmoment. 2 jaar, september. Voltijd Associate degree, ook beschikbaar in deeltijd. Met de tweejarige Ad Management kun je zowel managementondersteunende als leidinggevende functies bekleden, zoals officemanager of projectmanagement officer PMO.
Economie, Bestuur en Management BSc Universiteit Leiden.
Je volgt Economie, Bestuur en Management van de Bachelor Bestuurskunde op de onze nieuwe locatie Wijnhaven in het centrum van Den Haag; waar de regering het land bestuurt en samen met beleidsmakers en belangrijke maatschappelijke organisaties nationaal én internationaal beleid maken.
management Vertaling Engels-Nederlands.
Naar andere talen: management DE management ES management FR. Vertalingen management ENNL. de bescherming v; de controle; de administratie v; het bestuur; het beheer; de directie v; de zorg; de zeggenschap v; de bedrijfsleiding v; de bedrijfsvoering v; het management; de overheid v.

Contacteer ons

airport
management
linkbuilding
tandarts
sushi
tool
outlook
bouwkundig
internet marketing uitbesteden
vve